Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albedo 0,9


Sanningens låga!

Låt alltid min kärlek till Dig
brinna starkare

än mitt svarta hat
mot lögnernas mörker

Och låt bara de passera
framför Dig i mitt inre

vilka inser

var den undre gränsen går
för vinklingen av en sanning
innan den blir som sotflagor i nysnö


Detta är den enda bön jag känner




Fri vers av Almagrundet
Läst 814 gånger
Publicerad 2006-11-08 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet