Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen lek

I älvornas glans
Binder jag en krans
Av det livet skänkt
Nu när jag har tänkt

Älvdans i skymningen
över ängar å snår
Jag tar stora klivet
Inget är här givet
Mitt hjärta det slår
för dig
I väg jag går
mot dig

Älvans röst likt fågelkvitter i ditt öra
Talar om kärleken som finns
Jag hoppas du minns
I mina ögonen står det skrivet
Om allt här i livet
Min själ suktar
efter dina händers smek
Det är ingen lek




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-11-08 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl