Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(jag behöver bara lite värme)


och varje natt väntar jag på att kristaller ska falla
ner över hela min värld
spräcka glasskivan jag satte som skydd
väntar på att det ska regna glaskristaller
genom varje galax
och skära upp alla hjärtan jag samlar på hög
på mitt heltäckande golv
skära upp varje hjärta
och sedan lämna dom där
öppna
för mig att krypa in i.




Fri vers av temugg
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-11-08 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg