Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det de inte ser, vet de inget om

hon sitter där i sin ensamhet
ser på alla som ler

hon ler tillbaka
medan hennes inre gråter

hon tröstar de som gråter
inombords är hon lika kall som den frusna marken

hon låter tårana sakta falla
ingen är där för att torka dem

hon kan älska så starkt
men känner sig aldrig älskad




Fri vers av jannika 1
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-11-08 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jannika 1