Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket än en gång

En efter en,
sticker de nålar i din själ,
nu står du ensam,
än en gång,
de har krossat ditt brustna hjärta

Du sluter dina ögon,
hoppas att mörkret skall sträck ut en hand,
när ingen annan gör det




Fri vers av jannika 1
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar ditt slut.. mkt bra!
2008-07-08

  Ola Rydberg
sorglig men du berör
2007-12-16

  DeadTomorrow
Jag undrar.. om det är dig själv du skriver om eller någon annan. För när jag läser känns det som du talar direkt till mig, talar med mig. Bra gjort.

Tack för att du delar med dig.
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

jannika 1