Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vilsna själar

Förlåt mig älskling
jag sårade dig
fast de hårda orden var riktade mot mig själv

när man inte vågar se sanningen
blir smärtan svårare när man får höra den

varför stannar du kvar älskling?
allt jag har gjort
alla gånger jag sårat dig?

när man inte vet var man har sig själv
vart skall man ta vägen då?

Förlåt mig älskling
men du såra mig också




Fri vers av jannika 1
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-02-26 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jannika 1