Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sista andetag

Smärtan trycker på,
Den lilla livsglädjen som fanns,
Rinner långsamt bort.

Känner mörkret sprida sig


Låt mig få somna in,
Låt mig springa iväg,
Låt mig känna frid


Tar ett sista djupt andetag


Låt mig få glömma och förlåta,
Låt min själ få ro.


Låt mig gå min väg.




Fri vers av jannika 1
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-09-14 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jannika 1