Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig kvar då, gör de

varje dag är tung,
inom mig är allt tomt,
smärtan inom mig försvinner inte,
tårarna bränner i ögonen,
men låter de ej falla,
bara i min ensamhet,
du trösta mig alltid,
var är du nu,
i min svåraste stund?
du lärde mig älska,
jag var älskad,
allt är så ensamt utan dig,
du var en stor del av mitt liv,
den delen av mig tog du med dig,
sa en gång,
kommer aldrig glömma,
aldrig sluta älska dig,
de löftet kommer jag hålla,
för i mina tankar och i mitt hjärta,
kommer du alltid finnas




Fri vers av jannika 1
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-12-11 20:57



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Vad ska jag säga, riktigt bra känsla i dikten. Känner varje ord, som om det vore jag själv som skrivit den, då har man lyckats =)
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

jannika 1