Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Se mig

Hör mig

Känn mig

Jag är här

Det är svårt

Svårt att finna mening

När man saknar betydelse


Ser alla

Hör alla

Känner alla

Hur kan det betyda något

När jag saknas?




Fri vers av Scilla Nutrix
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-11-08 15:46



Bookmark and Share


  H Helix
Jag ser dig syster :)
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix