Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kände jag idag >.<


Man tackar

Två ord, två sekunder så var man på botten


Tack Så Jätte mycket.




Övriga genrer av Frida
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:35



Bookmark and Share


  hallon
synd på särskrivningen där. ska ju egentligen vara "jättemycket", fast, jag kanske inte förstår mig på poesi.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Frida