Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Jag din ängel

Du min ängel
du behöver inte gråta
du behöver inte känna sorgen
att dö i höstens yrväder är något du vill
men tvinga inte mig

Låt mig inte hoppa in i din soppa
jag bryr mig inte mer
för det är på mig du ser ner
svälj din egen lögn och börja lev i sanningen

Du måste lära dig att allt du ser kan inte bli ditt
att andra lever, mår och känner
Du min ängel, låt dig själv dansa på molen
och känna livets värme
Din eviga själ lever för evigt, bara du håller ljuset tänt


Alltid vid din sida.




Fri vers av Frida
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-10-05 21:21



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackert:')
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Frida