Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som jag lämnat.Det som du har kvar

Kvarlevorna av de gångna är som kedjor runt mina anklar
jag har släppt taget å låtit dig gå men du höll kvar greppet om mig och vägra släppa
mina ögon tårfyllda sen lång tid tillbaka

men nej, glöm mig sluta söka upp mig
jag vill bara vara….
strunta i mig...snälla?
min fantasi duger gott så att det räcker

SKRIK, inte i mina öron
jag tänker inte låta dig komma mig så nära in på livet igen

du har bundit fast mig
det är en fasa att ta sig loss det är därför jag står här med dig

det vi hade var fint
men tänk om jag bryr inte Bryr mig mera ?

FAN vad jag ÄLSKAR dig




Fri vers av Frida
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:55



Bookmark and Share


  Bissen
ja usch kärleken kan svida...

Några fel i meningarna som får texten att bli hackig (tex "men tänk om jag bryr mig inte") men ett fint innehåll...
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Frida