Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Jag var sjuk) (Haiku)

 

Första friskdagen

Busshållplatsen skimrar fint

Jag har glömt mitt namn




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP