Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som ett prov


Livet
är som ett prov
Livet är ett prov
Svenska och matte och
engelska och
läkartentor
i
ett




Övriga genrer av Ylva Petterson
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-11-08 22:40



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Kunskaps dikt för oss alla, mycket bra skrivet.
2007-01-30

  liz
detta liv är en prövning inför nästa tror jag,,, skriver tentor från arla morron inpå sena nattkröken och resultaten växlar friskt *S*
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson