Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kramar!


Jag vaknar upp från min dröm men jag tror att jag drömmer




Här igen
i denna underbara dröm
eller vänta..
det är
ju verklighet

här
med dig
och med dig och
alla ni andra
ni
är min underbara dröm




(helvetet som jag nyss kom från
trodde jag var mitt liv
det är ju så att man kan skratta
så lyckligt lottad jag är
i detta underbara
liv!)




Fri vers av Ylva Petterson
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-01-27 11:02



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Mycket bra dikt!!!Din underbara dröm är vi mycket bra skrivet.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson