Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan är vi bara kött och lust, älskling





Passionerade
kyssar
på kvällen när
hon sover
över hos en kompis

hög
jazzmusik
tända ljus

Och mitt i allt detta
våra passionerade intriger
som inträffar ibland


älskling

det är något
något
som..
jag känner det
på mig


berätta för mig.
Jag lyssnar,


men vänta


det beror på vad du
berättar!


tänk om, tänk om, nej..
Ska inte tänka så



men...
tänk om du är

ja det börjar på O och sen kommer trogen


nej, nej nej! får inte tänka så
älskling förlåt mig
tusen gånger förlåt men, varför
flackar blicken din och
du irriterat stöter bort mina kyssar?


Har passionen i dig redan förtärts av någon annan?



Nej, nej, inte tänka så nu...




Fri vers av Ylva Petterson
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-02-24 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson