Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trubadurer i smältsnö



Som om jag älskade dej,
som om vi var ett
ha
ta dina saker och försvinn.


(nej
jag orkar inte spela stark
jag saknar dig
jag älskar dig
kom tillbaka
jag kan inte fortsätta låtsas
att det var jag som slängde ut dig
det var ju du som stack...)




Fri vers av Ylva Petterson
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson