Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mozarts melodier




Mozarts

melodier

föds ur
cdspelaren




rummet...

är



kallt




utanför


börjar solen färga

himlen

röd

Du

har gått




Kanske





kommer du aldrig mer

tillbaka




Fri vers av Ylva Petterson
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-02-15 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson