Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfeelings



passionen är tillbaka
solen skiner precis på vårt hus,
lyser upp vår väg,
speglar sig i dina vackra ögon och lyser
på ditt perfekta hår.

detta är vår vår!




Fri vers av Ylva Petterson
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-03-24 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson