Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(För lite sömn)


Kalle Sändare-haiku


Nu hoppar öknen
som insmord med räls skriker:

Kören maler päls!




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-09 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick