Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter skilsmässan

Tänk att vi ändå vågade
ta detta steg.
Jag minns att du frågade.
Jag bara teg.

Inte var det lätt
efter alla år.
Men vi gjorde rätt
vad jag förstår.

Jag undrar ibland
hur du mår.
Så här efter hand
mycket jag förstår.

Vi var så lyckliga
du minns.
Minnen så heliga
hos mej finns.

Med åren blev det tyst:
inga svar, ingen frågade
Släckt var lågan som lyst.
Tänk ändå att vi vågade.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-11-10 12:08



Bookmark and Share


  glittertindra
Gripande. Att gå skilda vägar är ett stort steg men för vissa en befrielse när allt tystnat.
2008-01-05

    Lindizz
oj vad jag gillade den här. Den ger både sorg , mod och kanske en känsla av lycka.
2006-11-16

  Albert
vilken poet!
så trovärdigt och vackert
både sorg och mod i den här
och kanske lite stolthet
och tacksamhet
och omsorg
och kärlek
till och med helighet
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus