Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre förr

Nog var det bättre förr
är det många som säger,
då dom stänger sin dörr,
räknar allt dom äger.

Men nu är allt så dyrt,
skatten den är så dryg,
säkert fel på dom som styrt,
sen räknar man räntan i smyg.

Det var bättre förr med motion
för då man gick en liten mil.
Visst nötte man något på skon,
men aldrig man sett någon bil.

Nu gäller det pengar till bil,
husvagn och stuga på landet.
Scooter och båt är dagens stil.
Bättre förr, tro det om du kan det.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 853 gånger
Publicerad 2007-02-22 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus