Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet rum

Slutet rum
I ditt hjärta finns ett rum
där ingen slipper in
Försök till inbrott gör dej stum
och ledsen i ditt sinn

Rummet det är bara ditt
där du under alla åren
samlat både svart och vitt
låser dörren torkar tåren

I detta rum, ditt egna väl
befinner sig i ro
ett litet rum, där ryms en själ
var skulle den annars bo.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 951 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus