Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2001-03-27, står det på den här visan. Melodin påminner lite om "I natt jag drömde någonting"


En visa till Jakob

Det går en ängel kring vårt hus
och vakar natt och dag
i nattens mörker, dagens ljus
till lille Jakobs behag

Mamma kommer om hon hör ett knyst
och då får Jakob mat
sen ligger han så glad och tyst
en liten tjock krabat.

Pappa Dan han är glad och stolt
som snälla pappor är
och Jakob ligger glad och nöjd
då hans pappa honom bär

Farfar han kan ej förstå
hur detta har gått till
med kärlek är det alltid så
att det kan bli barn om man vill.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus