Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min svärfar skriver inga mer visor och dikter. Han är gammal på det viset att han inte längre pratar. Men jag hittade plötsligt två barnvisor som min svärfar har skrivit, när yngste sonen, som nu är åtta år, var liten.


Kvällsvisa till Jakob

Gungeligung än är du ung
Gungeligung sjung mamma sjung
Gungeligung då du blir stor
Gungeligung en glädje för mor
Gungeligung då första steget du tar
Gungeligung en glädje för far
Gungeligung farfar är fet
Gungeligung jakob blir en profet
Gungeligung farmor är snäll
Gungeligung du ska sova ikväll




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 895 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus