Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här måste ha blivit skriven nån gång i början av 90-talet.


Politiken

Det är gott om partier,
svårt för många att välja,
utan några ideologier
är politiken svår att sälja.

En del tror på Galoschen
och ännu mer på draget
dom som går i bräschen
för det egna jaget.

Hjälp dej själv, skit i andra
lyder den nya ideologin
att allt vi byggt upp klandra
den idén tycker man är fin

Alla vet vi nog vad vi har
men knappast vad vi får
då egoist-partiet makten tar
och marknadskrafterna rår.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 832 gånger
Publicerad 2007-01-26 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus