Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mogendans

Dunkande musik
medelålders publik
gubbar och tanter
syns på alla kanter

Pratsam tant
doft av deodorant
hennes röst är mild
hon är nyss skild

Paus, prat och stoj
detta är väl skoj
kaffe i en mugg
gott om knott och mygg

Tryckare kommer sen
pratsamma tanten igen
tonerna är milda
trycker med den skilda




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-11-12 20:43



Bookmark and Share


    Claes
Trycker med den skilda!Jag viker mig dubbel!
2006-12-01

  Albert
hahaha :-)
:-o
:-)
haha igen
2006-11-14

    Camillaa
haha , gillar rimmen :)
lyser upp själva texten tycker jag =)
/ C
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus