Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans vingar

Ser fåglarnas frihet
känner hur min längtan
sakta förvandlas
till vingar
Snart flyger jag
och inget ska längre hindra mig
att nå mina drömmars mål




Fri vers av Siggesdotter
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-12 21:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Frihet att nå sitt mål...vackert...
2012-11-27

  Lany
lever i oss alla. Tack för dina ord
2004-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter