Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma - 1983 06 08

 

hon är av sockerglatt

oskyldigt självklart liv

 

med bälte löst hängande över solhudshöft

och motorsågen som accessoar

gripen av högerhand och slött buktande biceps

 

bortsliten skärm på korsnäsmarmakepsen

- trekantsbikiniöverdel

och doft av fräsch svett, skog och liv

 

tretornstövlar i nysvart

nedvikta

blommande hipsters såklart

 

vem såg innanför den utsidan

- och han bara slog

 

 

 




Fri vers av sol
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-11-16 08:02



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Din fråga på slutet Vem såg innanför den utsidan" ger en mångtydig bild. En önskan om att bli sedd för nägot annat än sin yttre skönhet men ändå önskan att bibehålla lite mystik kring sin person. En medveten attityd kamouflerad till omedveten naturlighet.
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol