Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppas att dina känslor kan övertala dig.

jag använder tusen ord
för att beskriva en känsla

du diktar fritt i huvudet
och tror att det är så enkelt



hur dina känslor ser ut
kommer jag bara få veta




om dom vinner över dig
och lyckas bli ord.




Fri vers av elinli
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-11-12 12:08



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här texten har du fått i hop bra
du är hemskt duktig
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli