Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannljud


Grannens tålamod
prövas mot betongväggen

Hans hustrus huvud




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:21



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
Hemskt men bra skrivet
2007-06-15

    Agneta VIP
Så hemsk... men så viktigt ämne att skriva om.. det händer allt för ofta... våglig är den som törs tala om det...
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet