Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt efter jobbet

 

 

Regnet piskar i höstnatten han öppnar grinden, som så många gånger förr.
Klockan är kvart över tolv en tisdag. Hemma igen ingen möter mer än den stora ensamheten. Öppnar kylskåps dörren låter dens svaga ljus lysa upp den lilla ettan, tar fram en kall Carlsberg, går och öppnar balkongdörren , öppnar ölen med en tändare, slänger ut kapsylen i regnet och kylan. Tar en klunk kall öl och ställer flaskan i fönsterkarmen. Kopplar in sin svart vita Stratocaster, drar en blues på låg nivå tar fram ett paket Lucky strike ur skjortfickan, skakar ut en cigg o tänder den stirrar ut på dom lysande stjärnorna, drar ett djup halsbloss låter gitarren svara natten.

 




Övriga genrer av Neal
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal