Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdet

Värd massor av kärlek, värd väldigt mycket beröm.
Värd ofantligt med ödmjukhet, värd enormt mycket med ömma ord.
Allt detta och mycket till är du grabben i mitt liv.

Du är inte värd svek eller elaka ord, inget kiv eller gräl, inte heller
Misstänksamhet eller svartsjuka.

Tillit som grund uppbyggd med glädje, lycka och kärlek
Är vad du borde få.

Hoppas och tror att allt detta jag kan ge dig en dag.
Blott stå helt naken framför dig, säga som det är.
Att kan du inte få detta av mig, då är du värd en annan än jag.
Det kommer att smärta djupt i mitt hjärta, djupt i min själ
Om jag inte lyckas leverera detta till dig.

Jag älskar dig så bra jag kan, hela mitt hjärta har du satt i brand.




Fri vers av Daniel Eklöf
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Eklöf
Daniel Eklöf