Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minne av min framlidna pappa


Pappa

 

Tid av minne, tid av sår. Tiden läker åren går

Det du gav mig smärtat har, nu är det bara lycka kvar.

Sista minnet av dig finns i mig kvar

Hur du snabbt kaffet vill ha som jag dig gav

 

Inget har varit dina val,
styrd av uppväxt,
din mor och din far.
Du visade inte lyckan du bar.

Kärleken har olika sidor det visade du till sist ända in i slutet.

Att du väntade tills jag kom, du blev glad ännu en gång

Sen gav du upp och gick,
livet i sig är en kick

Ingen smärta, ingen sorg.
Bara glädje och lycka blir din sång,
av allt som hänt dig under livets gång

Jag har och kommer alltid att älska dig pappa vart du än är.




Fri vers av Daniel Eklöf
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Eklöf
Daniel Eklöf