Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara viktig

Skriver jag för att bli berömd
eller rent av bedömd,
blir kritiken som ett gift i kroppen
som en orm biter, en sten slängs eller en hav dör.
blir kritiken som ett gift
skriver jag för att bli behövd

nä skit i allt
jag skriver för jag vill




Fri vers av Daniel Eklöf
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-12-14 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Eklöf
Daniel Eklöf