Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte värd mina tårar

 

Känner mig lurad, trött och övergiven, en känsla som skär djupare in i kroppen.

Känner klumpen i halsen.

Sväljer, sväljer igen.

HAN ÄR INTE VÄRD MINA TÅRAR

Han är inte värd min sorg.

Han svor att han gjort det för att han älskade mig.

 

Älskade han mig verkligen?

Hade han någon annan vän, en vän som han sa samma sak till.

KÄNNER MIG RÄDD,

Ensam och övergiven.

 

Orden går runt, runt du är min speciella kille Caj.

Jag gör detta för att jag älskar dig, förstå det....

 

Orden ekar i mitt huvud

 

- fan vad du gjort mig illa PAPPA.

 

Det gör ont,

det gör ont




Fri vers av Daniel Eklöf
Läst 760 gånger
Publicerad 2007-09-21 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Eklöf
Daniel Eklöf