Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden

Se dig lida i ditt inre ger mig känslan av att vilja hålla om dig, ge dig kärlek och värme.
Att veta din inre sorg och hur den har skapats får mina tårar att rinna ner för mina kinder,
Mitt hjärta bultar av värme och kärlek till att hjälpa dig till att bli hel. Vetskapen av att du förnekar såren och uppkomsten av dem får mig att gå in i tystnad.

Jag har slagits, kämpat och stridigt för vår kärlek och vänskap.
Jag har bråkat, kontrollerat och manipulerat dig för att du skall vända dig inåt och finna din egen väg och kärlek till dig själv.

Det ända du ger mig tillbaka är en blick av oförstående och en röst som säger låt mig vara i mitt lidande, låt mig få gå min egen väg.

Jag förstår din blick, jag förstår din tystnad och jag accepterar att du vill ha det så.

Du ser inte hur mycket tystnaden om ditt lidande får mig att bli fastlås och känslokall, du får mig att vända mig inåt och se vad jag behöver se.
Mina sår, mitt lidande jag vågar inte öppna mig för flödet av tårar, tårar av förlorad kärlek.
Nektar i stundens ögonblick, tack för att du är min spegelbild.




Fri vers av Daniel Eklöf
Läst 611 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Eklöf
Daniel Eklöf