Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möblerar

 

 

Han doppar penslen i färgburken, drar ett sträck till på väggen.
Ett svart droppande sträck, Jesus sitter uppspikat på väggen brevid en gammal fiol med en torkad ros i. Han drar ett sträck till lika droppande som det förra, det går över en bild på Jimi Hendrix. Han doppar penslen i en annan burk och målar ett hjärta på taket. korkar upp en flaska rött vin sätter sig på golvet och gråter.




Övriga genrer av Neal
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal