Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modesty blasie

 
 
Han vänder sida på Cornelis Vreeswijks poem ballader & lite blues, släpper ner nålen, och Cornelis sjunger fåglar. Han målar sina naglar svarta på balkongen, tar på sig en svart hatt i skydd mot solen. Telefonen ringer det är du igen, säger att du precis duschat och luktar gott. Han lyfter på hatten och får rysningar av hennes bara röst. Han lägger på, knyter på sig sina röda Dr martins känger,går ut i solen och tänker på Modesty blasie.




Övriga genrer av Neal
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-11-12 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal