Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det fortfarnde var varmt o drömmarna brann

Vi hade rymt ut på landet igen, för att slippa allt det där du vet. Två timmars bilkörning från stan, sen är man där i det fria. Den röda stugan stod kvar när vi kom fram det var länge sedan sist. Det hade växt en hel del kring huset, såg lite härligt vilt ut som det ska göra när det är sommar. Man kunde höra bina, och det doftade från dom gula raps fälten. Du slängde av dina skor och tröja och sprang barfota i det sköna gräset, och jag kände det här kommer att bli bra.

Vi slog upp alla fönstren satte på Hög standard med Peps på vinyl spelaren. Du sa att du ville bli kysst, jag sade givetvis ingenting.

- Jag vill ha dig i grönskan vi sprang som vilda barn in i dom blomstrande hagarna, slängde våra kläder i farten som vilda befriade, du tog en klunk körsbärsvin o sa detta är romantik, jag plockade en vacker blomma och satte i dit hår. Sen älskade vi som det var första gången.

Senare på kvällen satt vi under körsbärs trädet nyförälskade o ät jordgubbar och pratade om det goda livet. Du sa att du ville att vi alltid skulle bli kvar där, jag tog en klunk vin och sade något om att sälja allt i stan bara bli fria konstnärer, leva som bohemer. Skaffa en gammal Amazon och köpa en massa färg o börja måla suralism. Du skrattade hög ljutt o sa att jag var galen.

Jag rullade en ciggarett och tände la mina arm om dig och tog ett bloss.

En morrande katt kom o tigde lite kärlek, det var sommar.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Neal
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal