Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag passar inte in i er radhus dröm, en pension sparande helvetes liv !

Dricker Jack daniels ur flaskan som en riktig man, det är ialla fall något som värmer. Läser Charles Bukowskis Historier från ingenstans, kanske är det för att han är en förlorare som han lyckas så bra. Kollade på filmen Beat igår ingen höjdare fast jag älskar beatgenerationen, kanske är det att man födds på fel plats o fel tid som man känner sig så nere. Eller är man bara en förlorare som borde skaffa sig ett liv en mening. Man kanske skulle bli en bohem utan någon större mening alls bara leva för dagen o röka rullade ciggaretter gå på cafeer, något annat än det här.

- Romantiken min bäste herre !

Jag vet det är hopplöst, här sitter jag o skriver med Ågren eller så är vi på jobbet. Vad ska jag säga ähh jag tar en klunk whisky till !

Fan köpte några Tom waits skivor typ hans första, inte alls så tokiga inte fullt så mycket Tom waits över dom, piano är ganska så schysst faktiskt, med lite blås till.

Man kanske skulle flytta till en större stad, hänga på jazz barer. leva det coola livetsvänget min vän , svänget. Dra ner till Kuba lära sig salsa, titta på kubanskornas läckra kroppar, ja ja. livet flödet trummans takt.

Annat än den här världens förbannade lyckorus sökande, jag vill bara ha det enkla, det meningsfyllda åt helvete med karriär, och rot lös leda !

Jag passar inte in i er radhus dröm, en pension sparande helvetes liv ! 




Övriga genrer av Neal
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-11-12 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal