Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat har slutat slå

Hjärtat har slutat slå,
det talar inte längre.
Det är mörkt och kallt
och avgrunden gapar.
Djupa snitt och variga sår.
Salta tårar och sömnlösa nätter.

Hjärtat har slutat slå,
det lyssnar inte längre.
Regnet slår mot rutan
och timmarna går.
Tysta kalla andetag i natten.
Hopplöshet och apati.




Fri vers av Nephlinea
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-11-12 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea