Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har fastnat i mitt hår och jag är överlycklig.



en billig doft av axe
har fastnat i mitt hår
men hur underbart kan inte det vara
om det kommer från rätt person?

det är som att du ligger
på kudden här bredvid
(jag har en extra, så att du kan sova över
om du skulle vilja men jag vågar inte fråga
och du vågar kanske inte heller
därför ligger kudden helt ensam bredvid mig
och längtar efter ditt spretiga hår
och lite billiga doft

den är inte den enda som gör det
jag längtar också)



och om jag blundar riktigt hårt
kanske du ligger där när jag vaknar
eller så är det bara din doft
som kommit för att stanna
för nu vägrar jag tvätta mitt hår.




Fri vers av elinli
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-11-13 00:52



Bookmark and Share


  prinscess VIP
härligt text
du skriver bra
2006-11-20

    laissez_faire
Axe är väl inte så billigt? ;) Mycket bra text, för övrigt.
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli