Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oro vänd till tröst


Yttersta udden



På den branta yttersta udden
med den djupa klyftan
där vågorna dåna
och vinden ryter
hörs inte ett ensamt skri
men måsen vilar trygg
i uppvinden




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:20



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
JA visst är det märkvärdigt.
Underbar text
2006-12-15

    Bodil Sandberg
Jag tycker enormt mycket om den här texten...herrejesses vilka bilder dina sju rader ger mig...tack
2006-12-08

  Lars Granlöf
De är otroliga de där måsarna. och du på att dikta =)
2006-11-26

  Per Rydberg
Spännande läsning! Din dikt blir en bild för tilliten i att vila i det okända
- och att låta sig bäras av uppvinden vi vet om finns! Känns som en lovsång till Gud, tycker jag i alla fall!!!
2006-11-18

  britt-marie VIP
Så målande och vackert!
B-M
2006-11-13

  Mikael Lövkvist
Mycket spännande dikt.
2006-11-13

  Nina V A
Otroligt vacker tanke och bild! Härligt att läsa *ler*
2006-11-13

  Anders P VIP
Mycket vacker och talande bild. Vi behöver alla en uppvind att vila i.
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors