Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur rytmen stillas


Jag kommer att alltid återvända
som havets vågor mot stranden

för att till sist ta tillbaka dig
och den skatt som togs ifrån mig

då öknens galna barnaspöke
en gång lyckades skilja oss åt


Och du kommer kanske att tro
att det är du som dör då vallen bryts

men vid din första droppes sötma
kommer jag ej mer att finnas




Fri vers av Almagrundet
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-11-13 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet