Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lätta kyssen bränner fortfarande på mina läppar

Den förbjudna kyssen
Jag den förbjudna frukten
Som om det var en självklar handling
Som om jag skulle tillåta det
Ett... (hjärtslag i två kroppar)
Två... (älskare för längesen)
Tre.... (är alldeles för länge)
Sekunder
Brinn läppar brinn
Frosta mitt sinne innan lågorna slukar mig




Fri vers av Nephlinea
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea