Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror jag inte vet

 

Läppar stilla tiger 

 

om du bara bättre
kunde kontrollera
dina ögon




Övriga genrer av Nettan
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-11-14 10:30



Bookmark and Share


    embla
Ja det är i ögonen man kan ana sanningen, ord är ändå bara ord. Vackert skrivet.
2006-11-20

    Mattias Karlsson
En liten pärla om allt man inte säger men ändå så lätt förråder. Gillar den tysta pausen efter första raden.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan