Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut

Vem sa att det var ok för dig att älska mig?

inte var det jag
absolut inte jag
självklart inte

Vem gav dig tillåtelse att försöka göra om mig?

inte var det jag
absolut inte jag
nej, verkligen inte

Vem sa att du kunde kontrollera mig?

inte var det jag
absolut inte jag
så klart inte

Nej, det du borde hört mig säga var
Jag är inte din kvinna
jag letar inte efter en kärleksaffär
när jag vaknar behöver jag inte någon som
talar om för mig hur älskad jag är
jag är endast min egen

men när jag vill kan du få
beröra mig
absolut

 

 

 




Fri vers av Nettan
Läst 881 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-22 01:41



Bookmark and Share


  issac.a.m
så vackert och talande
2007-08-07

  Söder
Gillar hur du upprepar det kursiverade stycket dikten igenom. Tvetydigheten i förnekandet och det samtidigt självständiga är intressant. Bra förmedlat...
2007-06-26

  Micael Axelsson
Det ligger en styrka i orden och diktens karaktär och med sina repetativa stycken, framhäver den diktens kärna på ett väldigt talande vis. Det avslutande stycket, känns uttalat med mycken kärlek
2007-06-24

  Fredrik P. VIP
makt och frihet,
kärlek och vilja
distinktioner som
tar stryk i nära
relationer.
poetika absoluta!
2007-06-22

  Anna Nickolausson
det är ord och inga visor det ingen ska säga vad som gäller om man själv inte tycker likadant
2007-06-22

  Jer
Absolut klar som midsommarafton solen.
2007-06-22

  Carlita
makt!! det är vad denna dikt utstrålar.. det är du som bestämmer o du förmedlar det bra :)
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan