Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänkte mig

Det är väl klart det
När skulle det annars inträffa?
Än när man är som lyckligast,
och inte alls är beredd på
ett sånt slag!
Kanske inte betyder nåt för dig...
Men det slaget sänkte mig!!!




Fri vers av susanne VIP
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

susanne VIP