Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag fäller en tår
från mitt hjärta,
som slår
Jag har världens
leende,
för jag nånstans vet...
Du känner samma som jag
Jag känner mig nära dig,
men ack så långt ifrån!
Du finns alltid i mina tankar,
men varje gång mitt hjärta slår,
så fäller jag en tår




Fri vers av susanne VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-18 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

susanne VIP